Voldssag: Enigt nævninge-ting kender 40-årig mand skyldig

En mand er kendt skyldig i vold med døden til følge i Gunderup-sagen.

Voldssagen, hvor fire mænd er tiltalt for et vold mod en 58-årig mand er nu ved at nå sin ende. Manden døde den 3. januar i år, hvor han blev banket ihjel i sit eget hjem. 

Nu er en 40-årig mand kendt skyldig i vold med døden til følge. En person er kendt skyldig for simpel vold og forsøg herpå. To personer blevet kendt skyldig i at have medvirket til simpel vold. 

Anklager hos Nordjyllands Politi, Karina Skou, har tidligere fortalt TV2/Nord, at det under afhøringerne kom frem, at motivet var, at den afdøde - ifølge de tiltalte - skulle straffes for at have misbrugt børn med relation til de tiltalte.

- Den tiltalte kvinde har levet sammen med afdøde tidligere, og hun har fælles barn med ham. Hun forklarede, hvor forfærdelig han var over for hende selv og barnet, Karina Schou.

Det 58-årige offer havde forsvaret sig med en baseballkølle. Men den 40-årige havde under retssagen erkendt, at han havde fravristet en baseball-kølle og banket den 58-årige med slag 

I obduktionsrapport stod der blandt andet, at det 58-årige offer  var svært svækket med yderst nedsat lungefunktion og dårligt hjerte, afgik ved døden som følge af ”iltmangel udløst af tumult og stump vold med store kvæstningssår i hovedet”, hvorfor retten har lagt til grund, at der var årsagsforbindelse mellem volden og offerets død.


Seneste nyt

fra Nordjylland