Vurderingsdag på Vendsyssel Kunstmuseum

Vendsyssel Kunstmuseum gentager succesen fra sidste år og lader for en dag vurderingseksperter fra Lauritz.com indtage huset.

Hvad er det værd?
Lørdag d. 26. april kan nordjyder få deres gamle sager vurderet af en ekspert.
De fleste har sikkert prøvet at stå med en gammel ting i hånden og have fornemmelsen af, at det er noget helt særligt. Det kan være porcelæn, smykker eller et maleri, man har arvet. Hvad er det mon værd? Kom og få svaret når Lauritz.com gæster museet.

Auktionshusets eksperter giver en uforpligtende vurdering, ligesom de fastsætter tidsperiode og stilart indenfor våben, mønter, sølv, smykker, tøj, porcelæn, varia, møbler, belysning, keramik og kunst.

Arvestykker vurderes
Sidst Lauritz.com gæstede Vendsyssel Kunstmuseum blev arrangementet et tilløbsstykke. Mange benyttede sig af muligheden for at få vurderet arvestykkerne, og der var kø fra morgenstunden. Vendsyssel Kunstmuseum forventer ligeledes i år et stort fremmøde til det populære arrangement.
Arrangementet foregår i tidsrummet kl. 12 - 15 og der er fri entré.

Mindeudstilling for Engelund
Rammerne for dagens vurderingsarrangement er udstillingen 'Svend Engelund - mindeophængning', der er en hyldest til maleren af Vendsyssel. Svend Engelund er en central skikkelse indenfor Vendsysselsk malerkunst, og hans værker udgør en af grundpillerne i Vendsyssel Kunstmuseums samlinger.

Svend Engelund
Svend Engelund er kendt og elsket for sine landskabsmotiver, men også modelbilleder og opstillinger fylder meget i kunstnerens værk. Engelund arbejdede med maleriet i otte årtier, og på udstillingen fås et indblik i, hvorledes arbejdsprocessen ofte gik fra skitse til færdigt værk. Udstillingen viser et bredt spektrum af Engelunds værker.

Slutter 27. april
Store oliemalerier, små intime skitser og udsmykninger pryder i denne forårsmåned væggene på Vendsyssel Kunstmuseum. Udstillingen slutter søndag den 27. april.


Seneste nyt

fra Nordjylland