Wæhler er fortid i AaB

AaB's anfører til svenske IFK Gøteborg med øjeblikkelig virkning. [b]Opdt. 14.06[/b]

Kjetil Wæhler har været en solid styrmand i AaB's forsvar, og han har været en af holdets bærende kræfter, siden han kom til klubben i 2009. Men nu er han fortid i AaB. Anføreren skifter med øjeblikkelig virkning til IFK Gøteborg.

35-årige Wæhler er noteret for 91 kampe for AaB og er fast mand på det norske landshold, hvor han har spillet 29 kampe. Ifølge den norske avis VG kan afsløre, at Wæhler har skrevet en to-årig kontrakt med den svenske klub.

Wæhler havde kontraktudløb med AaB efter denne sæson. Tidligere på ugen meldte sportsdirektør Lynge Jakobsen ud, at der muligvis ikke var plads i budgettet til en kontraktforlængelse.

- Vi ville meget gerne have beholdt Kjetil, som også havde AaB som sit førstevalg, men desværre har vi i øjeblikket ikke det økonomiske råderum til at kunne forlænge aftalen, der havde udløb til sommer, udtaler Lynge Jakobsen i en pressemeddelelse.

- Kjetil har været en krumtap i vores forsvar og en eksemplarisk repræsentant for AaB både på og uden for banen, og selvom vi er ærgerlige over, at vores veje nu skilles, så har vi forståelse for hans valg og ønsker ham og familien al mulig held og lykke fremover, siger Lynge Jakobsen

Hovedpersonen selv havde håbet at slutte sin karriere i udlandet i AaB.

- Jeg har haft tre rigtig fine år i AaB og Aalborg, hvor både jeg og min familie trives. 

- Derfor er det også meget vemodigt at bryde op, men situationen er, som den er, og det har naturligvis stor betydning, at jeg har fremtiden på plads for de kommende to år, der nu byder på et uventet, nyt kapitel, konstaterer AaB's afholdte kaptajn.


Seneste nyt

fra Nordjylland