Wauw siger de på Teater Nordkraft

I dag modtog Sonja Oppenhagen Wauw-prisen for hendes rolle i stykket "I Al Stilhed".

Teater Nordkraft er i dag stolte af at Sonja Oppenhagen modtager Wauw-prisen for hendes rolle som den demens-ramte Margrete på Teater Nordkrafts opsætning der hedder "I Al Stilhed".

Den uddeles af LauritzenFonden, og gives til en skuespiller der er etableret, men som midt i karrieren viser nye sider af sig selv og sit talent.

Wauw-prisen på 30.000 kr. uddeles af LauritzenFonden og gives til en etableret skuespiller, som midt i sin karriere viser helt nye sider af talentet.

- Og det var præcis, hvad Sonja gjorde i "I Al Stilhed". Her blotlagde hun på fornemste vis det følelsesregister, som en demensramt bliver stillet overfor i takt med sygdommens forløb. Uden at gå på kompromis med det kunstneriske aspekt af forestilling, viste hun sig fra sin mest sårbare og rørende side som mormoren Margrete, der opleves gennem barnebarnet øjne. En forestilling ikke kun om demens, men også om samspillet mellem generationer.

Forestillingen havde premiere på Teater Nordkraft i januar i år, og kan opleves på folketeatrets hjemmeside fra 2. - 19. januar 2013.

Ud over æren får man også 30.000 kroner.


Seneste nyt

fra Nordjylland