White Hawks åbnede ny hal med sejr

Efter 11 vundne kampe på stribe kom Odense ned på jorden med nederlaget til Frederikshavn i Metal Ligaen.

Så gik den ikke længere for Odenses ishockeyhold. Efter 11 sejre på stribe i Metal Ligaen kom holdet ned på jorden i Frederikshavn.

Her sejrede hjemmeholdet med cifrene 4-2.

Fynboerne fulgte med i første periode, som sluttede 1-1, men på tre scoringer inden for godt 10 minutter i anden periode vekslede hjemmeholdet stillingen til 4-1. Nicolai Meyer tegnede sig for to af målene.

Odense reducerede i tredje periode, men helt spændende blev det ikke i slutfasen.

Sådan blev det heller ikke i Aalborg, hvor udeholdet Esbjerg kunne rejse hjem med en sejr på 6-3.

Vestjyderne bragte sig allerede i den første periode på 2-0, øgede til 3-0 i den næste, og da Aalborg kom på 2-3, trak Esbjerg igen fra og vandt sikkert.

Mere tæt blev det i Sønderjyske, hvor Herlev begik et stort comeback mod topholdet.

Sønderjyske bragte sig planmæssigt foran 2-0 efter første periode, men Herlev bragte balance i anden, inden kampen til sidst gik i overtid.

Her sørgede Curtis Leinweber for Herlevs sejrsmål efter 92 sekunder.

Sønderjyske beholder dog førstepladsen foran Odense.

I fredagens sidste kamp vandt Gentofte med 2-1 på udebane over Rødovre.