White Hawks fik hævn: Pirates besejret på hjemmebane

På tre minutter og 35 sekunder vendte Frederikshavn White Hawks et truende nederlag til uafgjort og satte kursen mod en sejr.

Det ubestridte tophold i Metal Ligaen hedder Aalborg Pirates, og det satte de torsdag streg under, da de på udebane i Frederikshavn - hvor Aalborg-holdet bestemt ikke kan føle sig velkomne - sejrede suverænt 4-0.

Fredag aften kom piraterne dog ned på jorden igen, da de igen mødte White Hawks. Denne gang var det på aalborensisk is og kampens udfald var igen til udeholdets fordel - altså White Hawks'.

Det var dog ikke uden sværdslag, og da der efter 32 minutters spil stod 3-0 til Aalborg Pirates, lignede det bestemt ikke, at Frederikshavn White Hawks skulle ende som kampens sejrherre. 3 minutter og 35 sekunder senere var billedet dog et helt andet.

Aalborg Pirates var efter målet til 3-0 måske nok blevet en anelse for sikre på sejren, og det udnyttede Frederikshavn White Hawks til på smukkeste vis at udligne til 3-3. Og det tog altså kun tre et halvt minut.

Jeff Ulmer, Luka Vidmar og Tyler Mosienko scorede for White Hawks og det nye udgangspunkt gjorde 3. periode til en taktisk affærre hvor spillet bølgede frem og tilbage uden at hverken det ene eller andet hold fik pucken i målet.

Efter 65 minutters spilletid var stillingen stadig 3-3, så kampen skulle afgøres på straffeslag. Her trak Frederikshavn White Hawks det længste strå, og stabile Colin Vock fik æren at score det afgørende mål.

Nok ikke det resultat hovedparten af de omkring 5000 tilskuere havde håbet og forventet. De kan dog ikke sige, de ikke blev underholdt.

Aalborg Pirates fører Metal Ligaen med 63 point mens Frederikahavn White Hawks indtager fjerdepladsen i ligaen med 49 point. De to mandskaber skal igen i aktion 3. januar klokken 19.00 Her skal White Hawks en tur til Herlev mens Aalborg Pirates skal besøge Esbjerg.