White Hawks forlænger erfaren spiller

White Hawks har skrevet en to-årig kontrakt med Rasmus Søndergaard, der kommer fra egne rækker.

Lørdag offentliggjorde White Hawks, at de har forlænget med den rutinerede 26-årige spiller Rasmus Søndergaard, der nu kan se frem til at blive på isen i to år mere.

Rasmus Søndergaard er, trods sine kun 26 år, en af de mest rutinerede spillere i Frederikshavn, lyder det i pressemeddelelsen.

-Jeg vil rigtig gerne spille ishockey, så det lå ligesom i kortene at jeg skulle fortsætte her. Jeg kan lide at være med, og har stadig en stor motivation. Jeg føler jeg tager mere ansvar på banen og i omklædningsrummet, og samtidig er jeg med til at vejlede de nye spillere på holdet. Jeg kan være med til at give dem noget, så der har jeg helt sikkert udviklet mig som person og som ishockeyspiller, siger Rasmus Søndergaard i en pressemeddelelse.

White Hawks er naturligvis også godt tilfredse med kontraktforlængelsen.

- Han spillede sin måske bedste sæson i den der netop er afsluttet, og Rasmus kan stadig bygge på i hans spil. Han er hårdtarbejdende hver eneste dag, og spiller på et højt niveau. En spiller vi er glad for at have i truppen, skriver White Hawks på deres hjemmeside. 


Seneste nyt

fra Nordjylland