White Hawks forlænger med Søndergaard

Foto: Jesper Christiansen (Arkiv)

Thomas Søndergaard spiller i Frederikshavn de kommende to sæsoner.

Frederikshavn White Hawks har fredag offentliggjort, at klubben forlænger med centerspilleren Thomas Søndergaard.

Den kun 20-årige målmager har trods sin unge alder været fast inventar på holdet, og lavede i sidste sæson 32 point i 51 kampe.

- Jeg har altid spillet i Frederikshavn, og det er her jeg gerne vil spille, så derfor var det et naturligt valg at forlænge kontrakten. Med forlængelsen håber jeg selvfølgelig at kunne bidrage endnu mere til, at holdet kan opnå vores mål, siger hovedpersonen selv.

Klubben roser Søndergaard for sin store udvikling, siden han avancerede til førsteholdet, men ser stadig stort potentiale i ham. Specielt set i forhold til at den finske træner Juha Riihijärvi har overtaget trænerposten hos frederikshavnerne.

- Jeg håber også at kunne udvikle mit spil endnu mere de kommende år, og tage mere ansvar. Man kan altid udvikle sig og blive bedre, hvilket jeg har god mulighed for i klubben, hvor der er god konkurrence om pladserne, siger Søndergaard.

- Mine forventninger til den kommende sæson er helt klart at vi skal ligge i toppen, og gerne komme i finalen. Vi ser ud til at få et stærkt hold, så det gælder bare om at arbejde hårdt for at nå vores målsætning.

Flere nyheder fra TV2 Nord