White Hawks forlænger med stjernespiller

Frederikshavn White Hawks har forlænget med 24-årige Christopher Frederiksen, der har spillet mere end 400 kampe.

24-årige Christopher Frederiksen er på trods af sin unge alder en erfaren herre i Metal Ligaen

Ishockey-spilleren har været med til mere end 400 kampe i Metal Ligaen hos Frederikshavn White Hawks og Aalborg Pirates, og nu har den nordjyske klub valgt at beholde Christopher Frederiksen i endnu en sæson.

- Det er med stor glæde vi i Elite Nord Frederikshavn A/S kan offentligøre, at vi også i næste sæson har Christopher Frederiksen i truppen. Vi er ikke i tvivl om, at Christopher bliver en af profilerne i næste sæson, og vi er utrolig stolte over, at endnu en af vores egne har lyst til at være en del af det spændende projekt vi selv synes vi har gang i heroppe, oplyser Frederikshavn White Hawks i en pressemeddelelse. 

Klubben oplyser i pressemeddelelsen, at spilleren føler, at han stadig kan nå at udvikle sig meget, og derfor er man også glade for at beholde ham. I forrige sæson leverede han 19 mål og 17 assister.

- Jeg er glad for at blive i Frederikshavn White Hawks og ser frem til en ny sæson med holdet. Jeg håber, vi kan tage endnu et step op og er sikker på, at det også vil hjælpe mig i min personlige udvikling at tage et år mere i White Hawks. Jeg glæder mig også til at spille foran de fantastiske fans igen i næste sæson, da de leverer en rigtig god opbakning til holdet, siger Christopher Frederiksen i pressemeddelsen. 


Seneste nyt

fra Nordjylland