White Hawks henter forward i SønderjyskE

Foto: Niels Husted, Scanpix

White Hawks forstærker holdet med den 21-årige Kristian Jensen, der skifter til høgene fra SønderjyskE.

Frederikshavn White Hawks har fredag offentliggjort, at klubben har skrevet en toårig kontrakt med den 21-årige forward Kristian Jensen, der bliver hentet til Frederikshavn fra SønderjyskE.

Kristian Jensen har fået sin ishockeyopdragelse i Odense, men dorg i 2013 - som kun 17-årig - til Sverige, hvor han spillede juniorhockey i Luleå. Sidste år kom han tilbage til Danmark, da han skrev sin første seniorkontrakt med SønderjyskE, og nu venter så en ny hverdag i Frederikshavn.

- Han har været omkring alle de danske ungdomslandshold, og er en meget talentfuld forward, som vi ser, kan passe rigtig godt ind på holdet i Frederikshavn, skriver klubben i en pressemeddelelse.

- Han er en fysisk og hårdtarbejdende spiller, der samtidig har et godt skud. En spiller, vi forventer vil udvikle sig yderligere under Mario Simionis vinger de kommende år. 

Læs også Lettisk spiller er ny mand i White Hawks

Selv siger Kristian Jensen om skiftet, der bliver officielt til august.

- Jeg har hørt en masse gode ting om Frederikshavn, og kender klubben godt. Jeg kender en del af spillerne på holdet, og tror på jeg kan udvikle mig yderligere ved at skifte derop. Så jeg glæder mig meget til at spille i Frederikshavn.

Frederikshavn White Hawks sluttede sæsonen af med bronzemedaljer efter nederlag i semifinalen til de senere mestre fra Esbjerg Energy og sejr i bronzekampene over Odense Bulldogs. Det var White Hawks' fjerde omgang bronzemadaljer i streg.

Indtil nu har holdet forstærket sig med 26-årige Simon Grønvaldt, 19-årige Christian Mieritz, lettiske Robert Jekimovs og japanske Shoma Izumi. Derudover har klubben forlænget flere kontrakter med egne spillere. Desværre har man også måttet sige farvel til topscorer Colin Vock, der skifter til danmarksmestrene i Esbjerg.

Læs også Topscorer forlader White Hawks: Skifter til ligarival