White Hawks henter svensk pointsluger i Schweiz

Foto: Niels Husted, Scanpix

White Hawks har, med egne ord, gjort et scoop. De henter svenske Henrik Eriksson i schweizisk hockey.

Frederikshavn White Hawks har hentet endnu en spiller til den kommende sæsons hold, og seneste tilføjelse til truppen kan godt betegnes som et scoop for sidste sæsons bronzevindere.

Det er den 29-årige svensker Henrik Eriksson, der kommer til klubben på en etårig aftale. Eriksson kommer til Frederikshavn fra La Chaux-de-Fonds i schweizisk hockey, men har ikke spillet en kamp siden oktober på grund af en skade. Nu melder han sig dog klar til at løbe på isen for høgene.

- Det første, jeg skal gøre, er at arbejde hårdt for holdet, forsøge at vinde alle kampe og hjælpe til. Det er klart, at jeg skal arbejde for at score og lave point, men først og fremmest handler det om hårdt arbejde, ltder det fra Eriksson, der har erfaring fra Metalligaen, da han i sæsonen 2014-2015 spillede i Herning.

Læs også Tysk storklub ser bort fra Mathias Bau

White Hawks-direktør Henrik Andersen fortæller til klubbens hjemmeside, at han anser den seneste signing som et scoop, og at han helt overordnet er rigtig godt tilfreds med det arbejde klubben gennem de sidste måneder har gjort for at bygge holdet op til den kommende sæson.

- Vi har arbejdet intenst på at få de rigtige spillere til Frederikshavn, og Mario (Simioni red.) har gjort et kæmpe arbejde indtil videre. Brikkerne er næsten faldet på plads, og vi mangler ikke så mange spillere før holdet er fuldendt til sæsonstart.

Se hele interviewet med direktør Henrik Andersen og den nye White Hawks-spiller Henrik Eriksson herunder.

Flere nyheder fra TV2 Nord