White Hawks' hjemmebane skifter navn

Frederikshavn White Hawks' hjemmebane har fået nyt navn, når klubben tirsdag aften tager imod Aalborg Pirates i grundspillets sidste nordjyske lokalopgør.

Frederikshavn White Hawks' hjemmebane skifter navn med øjeblikkelig virkning, så når klubben tirsdag aften møder Aalborg Pirates på egen is, bliver det ikke i Scanel Hockey Arena, men derimod i Nordjyske Bank Arena.

Nordjyske Bank har netop forlænget sin hovedsponsoraftale med White Hawks, så den løber til og med 2020/21-sæsonen, og det er i den forbindelse, at navneskiftet sker. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

- I den forbindelse bød muligheden sig for at udvide aftalen, så vi også får halnavnet. Vi er klar over, at det er nogle store fodspor, vi her skal gå i. Det er flot, at Scanel har været navnesponsor i hele 10 år, siger Claus Andersen, administrerende direktør i Nordjyske Bank.

Nordjyske Bank har i 15 år været hovedsponsor i Frederikshavn White Hawks, og banken er meget tilfreds med, at sponsoraftalen er blevet forlænget.

- De kroner, vi lægger i klubben, bliver brugt på en fornuftig måde. Klubben har kørt med overskud i otte år i træk, hvilket vi har stort respekt for. Det er dejligt at se, at vores penge er med til at understøtte udviklingen i White Hawks, siger Claus Andersen.

Frederikshavn White Hawks skriver i pressemeddelelsen, at klubben har været yderst tilfreds med samarbejdet med Scanel, der fortsætter som sponsor i klubben.

Om White Hawks fejrer det nye arenanavn med en sejr, vil vise sig tirsdag aften. Her kommer Aalborg Pirates på besøg i Frederikshavn til grundspillets sidste opgør mellem de nordjyske Metal Liga-rivaler. De fire hidtidige indbyrdes opgør i sæsonen er endt med to sejre til hvert hold.


Seneste nyt

fra Nordjylland