Comeback: White Hawks klar til afgørende kvartfinalekamp

Frederikshavn White Hawks udlignende endnu en gang serien mod Esbjerg Energy og skal nu spille afgørende kvartfinalekamp på hjemmebane.

Ishockeyklubben Frederikshavn White Hawks sikrede sig tirsdag aften en syvende og afgørende kvartfinalekamp i serien mod Esbjerg Energy. Efter en sejr på 6-3 på udebane, står nordjyderne nu med gode kort på hånden inden den afgørende kamp, der skal spilles hjemme i Frederikshavn.

White Hawks kom ellers bagud efter seks minutters spil, men alligevel leverede de en stærk første periode, og med scoringer af to gange Dale Mitchell, William Boysen og David Freidmann kunne frederikshavnerne gå til pause med en føring på 4-1

Hjemmeholdet fra Esbjerg fik reduceret til 2-4 i anden periode, inden Dale Mitchell med sin tredje scoring i opgøret kunne gøre det til 5-2 kort inde i tredje periode. Dermed var Esbjergs Scoring med seks minutter tilbage af opgøret kun af kosmetisk betydning, ligesom Cam Spiros mål i tomt net med ni sekunder igen var det.

Sejren til Frederikshavn betyder, at de udligner i serien til 3-3 efter at have været bagud med både 0-2 og 2-3 i kampe.

Den syvende og afgørende kvartfinalekamp spilles på fredag i Frederikshavn.