White Hawks kørte Rødovre over

Frederikshavn White Hawks gav onsdag aften Rødovre en ordentlig lussing på isen, da de vandt 6-0.

Det var top mod bund da Frederikshavn White Hawks onsdag aften tog imod Rødovre Mighty Bulls på hjemmebane. Og forskellen på de to hold i tabellen var da også tydelig på isen hvor det endte med en 6-0-sejr til nordjyderne - intet mindre.

Frederikshavn havde forud for onsdagens kamp vundet fire af de seneste fem kampe. Modsat havde Rødovre tabt fire af de seneste fem kampe og havde brug for at komme tilbage på sporet. Det fik de bare ikke lov til af White Hawks, der kørte sjællænderne helt over.

De seks scoringer fordelte sig med to i hver periode, så der var hele kampen igennem masser at juble over for de 1534 tilskuere i Frederikshavn.

Første mål faldt efter kun 29 sekunders spil ved Colin Vock og 10 minutter senere doblede Kristoffer Lauridsen op. Lauridsen fortsatte efter syv minutters spil i anden periode og fik den trejde scoring på måltavlen. Herefter kom Mark Müller på tavlen i anden periode inden Colin Vock doblede sin personlige målscore op efter 16 sekunders spil i tredje periode. Syv minutter senere scorede Jens Henrik Tönjum kampens sidste mål til resultatet 6-0.