White Hawks må undvære vigtig spiller resten af sæsonen

Den svenske forward Marcus Olsson må undværes i resten af sæsonen, da han har brækket anklen.

White Hawks spillede sig i fredags overleget i semifinalen, men en af spillerne gik dog hjem med andet end en sejr. White Hawks spilleren Marcus Olsson kom hjem fra kampen med en brækket ankel. Uheldet skete, da den svenske forward tacklede en Rungsted-spiller og fortsatte ind i en bande.  

- Det føltes anderledes end normalt, og jeg frygtede med det samme, at min sæson var slut, fortæller Marcus Olsson til Kanal Frederikshavn. 

Den 29-årige ishockeyspiller gik på foden til lægeundersøgelsen lørdag, men på Sygehus Vendsyssel kunne de konstatere at anklen er brækket, og at den bedste løsning for at undgå fremtidige gener er en operation. 

Der er en stor skuffelse ikke at kunne være med i slutspillet.

- Der er en stor skuffelse ikke at kunne være med i slutspillet. Jeg har aldrig prøvet at brække noget før, så det ulykkeligt, at det sker på det sjoveste tidspunkt i sæsonen, siger Marcus Olsson.

Operationen foregår i morgen på forwardens hjemstavn i Malmö. Foden skal derefter i gips i seks uger, så Marcus Olsson må heppe på holdkammeraterne fra lægterne, når de igen skal på isen til slutningen af semifinaleserien. 


Seneste nyt

fra Nordjylland