White Hawks på trænerjagt

Henrik Christiansen stopper som cheftræner for Frederikshavn White Hawks efter denne sæson. Det skriver Kanal Frederikshavn.

Frederikshavn White Hawks har skuffet på isen i denne sæson. Holdet var regnet blandt favoritterne til DM-guldet, men med få kampe tilbage af grundspillet er holdet kun nummer otte.

- Klubben vil gerne prøve noget nyt efter tre sæsoner, og jeg er godt klar over, at med de resultater, som vi har haft i år, så er snoren ikke så lang, siger Henrik Christiansen til TV2/Nord.

Henrik Christiansen, som er i gang med sin anden periode i spidsen for vendelboerne, har haft stor succes i klubben de foregående sæsoner. Sidste sæson førte han blandt andet et ungt frederikshavner-hold til DM-finaleserien mod Herning.

White Hawks har endnu ikke fundet en afløser for Henrik Christiansen, og Henrik Christiansen forbliver også i klubben i en helt ny funktion, hvor han får ansvaret for talentudviklingen og talentsamarbejdet mellem 1. holdet og de øvrige hold i moderklubben FIK. Henrik Christiansen skal desuden være træner for U17, U20 og 1. divisionsholdet i klubben.

- Klubben vil virkelig talentudvikling, og jeg synes at det er en stor mulighed klubben giver, siger Henrik Christiansen.

Henrik Christiansen er ansat på en 3-årig kontrakt som ansvarlig for blandt andet talentudviklingen. Klubben opgraderer også på ungdomssiden, idet den tidligere profil i klubben Radim Piroutek bliver cheftræner for ungdomsholdene.


Seneste nyt

fra Nordjylland