White Hawks på vej mod ny bronzemedalje

Foto: Niels Husted, Scanpix

Frederikshavn White Hawks spillede sig fredag aften tæt på klubbens fjerde bronzemedalje i træk, da Odense Bulldogs blev besejret med 6-2 i den første bronzekamp.

Det lugter af bronze i Frederikshavn. White Hawks vandt fredag aften med 6-2 over Odense Bulldogs i den første af to bronzekampe og styrer dermed mod klubbens fjerde sæt bronzemedaljer i træk.

Det var på en gylden tredje periode, at frederikshavnerne spillede sig frem til et formidabelt udgangspunkt før lørdagens returkamp på Fyn. White Hawks nettede fire gange i de sidste 20 minutter af fredagens opgør og gik dermed fra 2-2 til en sejr på 6-2.

Odense scorede kampens første mål, men i slutningen af første periode fik Kristoffer Lauridsen udlignet for de nordjyske værter. I anden periode bragte David Liffiton værterne foran, men Simon Grønvaldt udlignede for Bulldogs, inden midterperioden var omme.

Det betød, at kampen var helt lige før tredje periode, men White Hawks fik vendt godt og grundigt rundt på det billede. På ti minutter scorede nordjyderne fire gange og vandt dermed overlegent. Det var Sebastian Svendsen, Marcus Olsson, Gorm Topholt og Jens Henrik Tönjum, der stod for målene i tredje periode.

Der spilles returkamp i Odense lørdag eftermiddag, og hvis Frederikshavn formår at forsvare firemålsføringen kan de tage bronzemedaljerne med hjem for fjerde sæson i træk.

Har du et godt tip?

Flere nyheder fra TV2 Nord