White Hawks prøver tidligere NHL-spiller af

Den canadiske spiller Jeff Ulmer, der tidligere har gjort sig i NHL, KHL og AHL, er i denne uge på try-out hos Frederikshavn White Hawks.

Det er et imponerende cv, han kommer med, Jeff Ulmer, som i næste uge er på try-out hos Frederikshavn White Hawks, når de skal møde Aalborg Pirates og Herlev Eagles.

Kampe i NHL, KHL og AHL - og 235 point i 266 i DEL-ligaen. Det er, hvad den 39-årige canadier kan prale af, før han på prøve trækker i den blå-hvide trøje i Frederikshavn. Han blev frigivet i Braehead Clan i sidste uge.

Ifølge klubben i Frederikshan er Jeff Ulmer stadig en spiller i fantastisk form, som ikke har tænkt sig at slutte sin karriere foreløbig. Han har spillet i den stærke østrigske liga de seneste fire sæsoner, hvor han producerede 122 point i 162 kampe. Jeff Ulmer har blandt andet spillet sammen med Marcus Olsson og David Liffiton i HC Innsbruck - en klub der har givet Ulmer meget varme anbefalinger med på vejen. 

Og ifølge Mario Simoni, cheftræner hos de hvide høge, vil canadieren kunne passe godt ind på holdet.

- Jeff Ulmer er den højreskytte og målscorer, vi har ledt efter. Han har et meget tungt skud og vil blive meget værdifuld i powerplay. Desuden vil hans alder give holdet endnu mere erfaring, hvilket har særdeles stor betydning senere hen i sæsonen.  Jeff kan i øvrigt spille alle tre forward positioner, siger Mario Simoni. 

Jeff Ulmer vil iføre sig kamptrøje nr. 44 til hjemmekampen mod Aalborg Pirates på tirsdag. Han og familien ankommer til Frederikshavn allerede denne weekend, hvor holdet vil tage godt imod.


Seneste nyt

fra Nordjylland