White Hawks-skuffelse skifter til fransk ishockey

Canadiske Tyler Mosienko, som havde svært ved at leve op til forventningerne i Frederikshavn White Hawks i den forgangne sæson, har skrevet kontrakt med en fransk klub.

Det blev ikke noget succesfuldt ophold, canadiske Tyler Mosienko havde i Frederikshavn White Hawks. Forventningerne var store til den 33-årige center, som skiftede til White Hawks i november sidste år, men de blev ikke indfriet.

Tyler Mosienko er nu fortid i den nordjyske Metal Liga-klub. Han fik ikke forlænget sin aftale med vendelboerne og har derfor rettet blikket mod Frankrig, hvor han har skrevet kontrakt med klubben Epinal, som spiller i den bedste franske række.

Det skriver den franske klub på sin hjemmeside.

- Han har gode hænder, skøjter godt og passer perfekt ind i stilen på vores fremtidige hold, siger Epinals general manager Anthony Maurice om den nu tidligere White Hawks-spiller.

Tyler Mosienko nåede at spille 47 kampe for Frederikshavn i den forgangne sæson, men han noterede sig kun for 19 point i White Hawks-trøjen. Det lykkedes dog canadieren at få en bronzemedalje ud af opholdet i Nordjylland.


Seneste nyt

fra Nordjylland