White Hawks slog piraterne ud af pokalen

Frederikshavn White Hawks vandt tirsdag aften 5-2 over Aalborg Pirates og sikrede sig dermed adgang til semifinalerne i AL-Bank Cup.

White Hawks har sikret sig en plads i semifinalerne i AL-Bank Cup efter en sejr over Aalborg Pirates i Gigantium tirsdag aften. Christian Schioldan stod for kampens første scoring. Kort efter udlignede piraterne med en scoring af Sebastian Svendsen. Cirka et kvarter inde i kampen scorede Nikolaj Meyer til 1-2, kun kort efter at han kom ud på isen igen efter en udvisning.

Aalborg Pirates dominerede det meste af anden periode, og Bjarke Møller fik udlignet til 2-2. Dog fik Nikolaj Meyer igen høgene foran kun ti minutter senere. Og kun et minut efter bragte Robin Bergman White Hawks yderligere foran.

I tredje periode havde White Hawks fået kontrol over kampen og satte en tyk streg under sejren, da Oscar Andersson scorede til 5-2.