White Hawks storsejrede i Herlev

Frederikshavn White Hawks vandt uden større besvær tirsdagens udekamp mod Metal Ligaens bundhold, Herlev Eagles.

Frederikshavn White Hawks' spillere og stab tog tirsdag den lange bustur til Herlev for at møde Metal Ligaens bundprop. Opgøret mod Herlev Eagles blev ikke noget større drama, og frederikshavnerne vandt ubesværet med 4-1.

Det var et nordjysk mandskab med revanche til gode, der tirsdag aften gik på isen i den københavnske forstad. Da holdene mødte hinanden i Frederikshavn 22. december vandt Herlev nemlig meget overraskende med 6-5 efter straffeslag, og det var ikke noget, der faldt i god jord hos White Hawks' træner Mario Simioni.

Han gav efter den kamp sit hold en ordentlig skideballe og sendte efter kampen spillerne i styrkelokalet til en omgang straftræning, før de kunne gå på juleferie. I tirsdagens kamp fik det nordjyske holds spillere rettet op på takterne fra det seneste indbyrdes opgør.

Jeff Ulmer bragte White Hawks foran efter fem minutters spil, og bare to minutter senere øgede Jens Henrik Tönjum til 2-0, som også var stillingen ved første pause. Midt i anden periode blev det 3-0 ved amerikanske Colin Vock, før Mathias Bau Hansen dræbte den sidste spænding med sin powerplayscoring til 4-0 efter 36 minutters spil.

Værterne fra Herlev fik reduceret til slutresultatet 1-4, da der resterede seks minutter af kampen. Det var den tidligere Frederikshavn-spiller Emil Birk Christensen, som scorede hjemmeholdets enlige mål i en kamp, hvor White Hawks vandt skudstatistikken med hele 47-17.

Frederikshavn White Hawks rykker med sejren forbi SønderjyskE i tabellen og op på tredjepladsen i Metal Ligaen.