White Hawks-træner bliver på posten

Det bliver også Mario Simioni, der står på Frederikshavn White Hawks' trænerbænk i den kommende sæson.

Karismatiske Mario Simioni fortsætter som Frederikshavn White Hawks-træner. Den nordjyske klub har onsdag morgen offentliggjort, at den canadiske træner tager yderligere to sæsoner i klubben. Ingen af parterne har dermed valgt at udnytte den frigivelsesklausul, der var i den tre-årige aftale, Simioni indgik med White Hawks sidste sommer.

- Ingen af parterne har ønsket at gøre brug af denne klausul. Derfor er Mario Simioni også at finde i cheftrænerstolen de kommende to år i Frederikshavn, skriver klubben i en pressemeddelelse.

54-årige Simioni måtte i denne sæson se White Hawks-mandskabet blive slået ud i den syvende og afgørende semifinale, hvor høgene tabte til de senere mestre fra Esbjerg Energy. Efterfølgende lykkedes det Frederikshavn at vinde bronze for fjerde år i træk. 

Målet for de kommende to sæsoner er helt sikkert, at canadieren skal forsøge at sikre White Hawks det første mesterskab siden år 2000. Mario Simioni har tidligere vundet fire danske mesterskaber som træner for SønderjyskE.

Frederikshavn White Hawks oplyser, at klubben også har forlænget samarbejdet med den svenske assistenttræner Markus Karlsson. Han skal sideløbende med assistenttrænerjobbet have ansvaret for 1. divisionsholdet i Frederikshavn IK.

Karlsson har været assistenttræner i Frederikshavn siden 2015.


Seneste nyt

fra Nordjylland