White Hawks vandt sæson-premieren

På udebane vandt Frederikshavn White Hawks sæsonenes første lokalopgør i Metalligaen i ishockey.

Det er igen blevet tid til ishockey, og for de nordjyske fans begyndte sæsonen på bedst mulig måde fredag aften - nemlig med et lokalopgør.

Aalborg Pirates tog imod Frederikshavn White Hawks, og det blev Frederikshavnerne, der kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret, da de vandt med 6-4.

Aalborg Pirates var ellers foran det meste af kampen, men Frederikshavnerne fik kæmpet sig op og efter 48 minutters spil udlignede Colin Vock til 4-4 for Frederikshavnerne.

I kampens sidste minut var Colin Vock igen på pletten og bragte White Hawks foran 5-4. Da Aalborg Pirates erstattede målmanden med en ekstra markspiller for at jagte udligningen kunne frederikshavnerne til sidst gøre det til 6-4 ved at score i det tomme mål.

Allerede lørdag aften er der revanchemulighed, når de to hold mødes igen. Denne gang i Scanel Hockey Arena i Frederikshavn.