Wieghorst om pokalturnering: Målet er at gå videre

AaB skal torsdag aften til Viborg for at spille 2. runde af DBU pokalen i fodbold.

De er svære at slå, men har selv ufatteligt svært ved at vinde forboldkampe for tiden. Det må være status indtil videre for fodboldholdet fra AaB. 

De seneste fire opgør har de rød- og hvidstribede forladt banen med et uafgjort resultat. Torsdag aften skal de forsøge at sætte en sejr for enden af den statistik. 

- For vores vedkommende bruger vi positivt, at vi er ubesejrede i de seneste fire kampe, men stadig er vi bevidste om, at vi mangler sejre, og vi er klar og glæder os til udfordringen i morgen aften i Viborg, siger Morten Wieghorst i en pressemeddelelse. 

Torsdag aften er det dog ikke en modstander fra Superligaen, der venter. Sidste sæson måtte Viborg F.F. tage billetten ned i fodboldens 1. division. I 1. division er Viborg F.F. langt fra kommet stærkt fra start. 

- Der venter en ny turnering, som også er vigtig for os, og målet er helt klart at vinde og komme videre til næste runde, fortæller Morten Wieghorst. 

Der bliver dog ikke taget let på opgaven på forhånd bare fordi, de to klubber nu er at finde i hver deres række. 

- Vi mødte Viborg en del gange i foråret, og selvom de rykkede ned, så har de stadig de samme gode faciliteter og råder også over hovedparten af det mandskab, der gjorde sig i Superligaen, konstaterer Morten Wieghorst.

Kampen bliver fløjtet i gang torsdag aften klokken 19.30 på Energi Nord Arena Viborg. 


Seneste nyt

fra Nordjylland