Winsnes forlader AaB

Endnu en midtbanespiller siger farvel til AaB. Thomas Kortegaard skal til Horsens, og norske Frederik Winsnes vil hjem til Norge. Dermed står AaB med et midtbaneproblem til efteråret.

AaB tager efter denne sæson afsked med 31-årige Fredrik Winsnes, der fortsætter karrieren i norske Strømsgodset.

Dermed vender den teknisk velfunderede midtbanespiller tilbage til sit hjemland efter halvandet år i AaB.

AaB's sportsdirektør Lynge Jakobsen er ked af nordmandens exit.

- Med hensyn til Fredrik Winsnes kan vi konstatere, at vi fik lavet et rigtigt godt indkøb i Rosenborg, for siden sin ankomst har Fredrik været en bærende kraft på vores hold, siger Lynge jacobsen.

Fredrik Winsnes har været særdeles glad for opholdet i AaB.

- Det har været en god tid, og jeg kan kun anbefale AaB som klub og Aalborg som by, fastslår Fredrik Winsnes.

- Derfor har det også været en vanskelig beslutning, men vores datters fødsel i dette forår har betydet, at min hustru og jeg har prioriteret at komme tæt på familie og venner, forklarer Fredrik Winsnes, der håber at stå med metal om halsen næste søndag.

- Vi har haft en god sæson, og det vil være med til at give klubben yderligere et løft, hvis vi kan sikre os en medalje og en Europa Cup-plads. I første omgang fokuserer vi på at lave en god præstation mod Esbjerg på lørdag, pointerer Fredrik Winsnes.

Inden sæsonens tre sidste spillerunder står Fredrik Winsnes noteret for 54 officielle kampe og fem scoringer i AaB-dragten.


Seneste nyt

fra Nordjylland