Winsnes klar til AaB come-back

Kun 1 kamp inde i foråret er AaBs fodboldspillere under pres. Nederlag på søndag mod Horsens, og ambitionerne om en topplacering vil fordufte.

AaB skal søndag forsøge at lægge den svage sæsonpremier mod Viborg bag sig. Kun en sejr over Horsens tæller.

AaB må undvære forsvaren Danny Califf, som fik rødt kort mod Viborg i søndags. Til gengæld vender Fredrik Winsnes tilbage for AaB.

I modsætning til AaB fik Horsens en god start på foråret med sejr over Silkeborg. Tre af AaB's fire tidligere opgør mod AC Horsens er endt uafgjort.

- Vi ved, at Horsens er et svært hold at spille mod. De er motiverede og slås om hver en bold, som var det liv eller død. Samtidig har de to spillere i front, der er rigtig gode og meget farlige i kontrafasen, så det skal vi være opmærksomme på, men først og fremmest fokuserer vi dog på os selv, siger Erik Hamrén Aabsport.dk.

AaB har i denne sæson tabt fem gange på Aalborg Stadion.

- Det er selvfølgelig ikke godt nok, men hvorfor er det sket? Det har vi arbejdet meget med i denne uge.
Faktisk er der jo ikke noget, spillerne hellere vil end at spille god fodbold, underholde publikum og vinde kampe på hjemmebane. Men vi vil det hele på én gang, og når ikke det lykkes med det samme, så bliver man angst og forkrampet i sit spil, forklarer Erik Hamrén til AaBsport.dk.


Seneste nyt

fra Nordjylland