Würtz med igen for AaB

Foto: Allan Storkborg (Arkiv)

Rasmus Würtz er tilbage efter udstået karantæne, når AaB møder Sønderjyske i morgen. Til gengæld er Lasse Nielsen i karantæne og både Thomas Augustinussen og Jakob Ahlmann er tvivlsomme.

Begge hold har hentet ti point i sine fire seneste kampe, og AaB-cheftræner Kent Nielsen forventer et nyt målrigt opgør i lighed med AaB's seneste kamp i mandags mod FC FC Midtjylland, som blev slået 3-2.

- Vi fik i den seneste spillerunde et godt resultat mod et FCM-hold, der i foråret ellers har præsteret godt. Nu venter så SønderjyskE, der tilsyneladende har fundet formen på det helt rigtige tidspunkt, siger Kent Nielsen.

AaB vandt senest med 3-2 på udebane over OB, og nordjyderne bejler kraftigt til bronzemedaljerne i et tæt løb med Randers.

- For vores eget vedkommende var jeg i den seneste kamp imponeret over, den vilje, saft og kraft, som vi formåede at bringe på en dag, der spillemæssigt ikke var vores bedste. I anden halvleg leverede vi i de kampafgørende faser både vilje og høj kvalitet, hvilket vi skal tage med ind til et opgør, der sagtens igen kan udvikle sig målrigt, siger Kent Nielsen.

Har du et godt tip?

Flere nyheder fra TV2 Nord