X Factor-dommer bliver vært for MGP

Mette Lindberg og Kristian Gintberg skal stå for løjerne, når der til februar bliver MGP-fest i Aalborg Kongres & Kultur Center.

MGP 2018 er lige om hjørnet, de 10 finalister øver sig på at levere det bedste show - og nu er værtsparret, der skal præsentere de optrædende og sørge for, at det hele glider, også fundet.

Det bliver Kristian Gintberg, kendt fra Lille Nørd og Ramasjan Mysteriet på DR, og Mette Lindberg, musiker og dommer på X Factor, der udgør showets værtspar.

Om deres nye fælles musikprojekt som MGP-værter siger de:

- Sangene er skrevet af børnene og afspejler deres egne følelser. Det er unikt og ærligt. Jeg glæder mig ubeskriveligt meget til at være en del af showet sammen med Kristian. MGP er 100 procent "pure good vibes", siger Mette Lindberg.

- Jeg glæder mig som en lille mis. MGP har altid været helt fantastisk, så at få lov at være ham der præsenterer det, er en kæmpe ære, siger Kristian Gintberg.

Kan du ikke vente til den 17. februar med at se MGP, er der masser af optakt at hente på DR Ultra i januar. Her sendes nemlig en serie om de 10 finalisters vej til showet, der hedder "Drømmen om MGP".

MGP blev i øvrigt udsolgt på rekordtid, da billetterne til det store show i Aalborg Kongres & Kultur Center. Kun en halv time tog det, før alle billetter til sangkonkurrencen var revet væk. 


Seneste nyt

fra Nordjylland