Zaza drømmer om samarbejde med Laudrup igen

Sidste sæson debuterede Karim Zaza som målmandstræner i klubben Lekhwiya SC i Qatar. Tilbage i Danmark går han nu og håber på, at Michael Laudrup igen ringer med et job som målmandstræner.

Tidligere AaB målmand Karim Zaza tog springet fra fodboldspiller til træner i sidste sæson. Han havde i foråret 2014 valgt at stoppe sin karriere som fodboldspiller, men et par måneder efter ringede Michael Laudrup med et tilbud, som Karim Zaza ikke kunne sige nej til. Derfor blev det kolde klima i Danmark skiftet ud med Qatar og fodboldklubben Lekhwiya SC, hvor Karim Zaza skulle være målmandstræner.

Kontrakten med klubben var på en sæson, og Lekhwiya SC valgte ikke at forlænge kontrakten. Hjemme i Danmark er Karim Zaza nu ved at finde arbejde og håber på, at han igen kan få lov til at være målmandstræner og samarbejde med Michael Laudrup, som for tiden rygtes at skulle tilbage til Mallorca som træner.

- Jeg skal selvfølgelig ikke lægge skjul på, at min drøm er, at Michael ringer igen, fordi han synes, at vi arbejdede godt sammen, og at mine faglige kvaliteter står mål med det, han nu engang gerne vil have. Så det ultimative er, at Michael har brug for en målmandstræner, når han engang vælger at ville træne et hold igen, siger Karim Zaza.

Hør mere om Karim Zazaz eventyr i Qatar i Nordjylland LIVE i aften klokken 19.30.


Seneste nyt

fra Nordjylland