Zaza: En katastrofe

AaB-målmand Karim Zaza rasende over holdets indsats i første halvleg mod FCN.

Karim Zaza er bestemt ikke tilfreds med AaB-holdkammeraternes præstation i første halvleg i søndagens kamp på Farum Park mod FC Nordsjælland. Det skriver sporten.dk.

- Første halvleg var en direkte katastrofe. Det var helt uacceptabelt. Vi laver alt for mange personlige fejl. Vi kan jo ikke ramme en mand over fire meter, siger Karim Zaza til sporten.dk.

Mindre end et minut efter pausen måtte Karim Zaza se sig passeret af FCNs Christian Gytkjær - efter en kæmpe personlig fejl af Lasse Nielsen.

Men takket være Morten Duncan Rasmussens to mål leverede AaB et flot comeback, der i sidste ende sikrede dem 3-3 og et enkelt point.

- Men altså, du kan også vende det om og sige, når vi får point på sådan en dag, hvor vi spiller så skidt, så er det måske meget godt. Men vi skal have strammet op til næste kamp, lyder det fra Karim Zaza, som tilføjer:

- Det er selvfølgelig også vigtigt, at vi ikke taber til Nordsjælland, så ville de være stukket lidt af i bunden. Med det ene point holder vi fast i dem.

Med det ene point er AaB stadig under stregen, mens FCN ligger nummer syv - dog kun med tre point imellem de to klubber i tabellen.


Seneste nyt

fra Nordjylland