Zaza får intern straf

Fingeren her kostede i første omgang Karim Zaza det røde kort og nu får han også en straf af klubben. Foto: Torben Lykke Larsen

OPDATERET: Karim Zaza bliver nu straffet af klubben, efter at han søndag blev udvist for at række langemanden ud mod publikum.

Sportschefen i FC Hjørring, Jacob Krüger har talt med målmand Karim Zaza om episoden med den strittende finger her til formiddag.

- Karim Zaza får en intern straf i klubben, men jeg vil ikke kommentere, hvad den går ud på, siger Jacob Krüger til tv2nord.dk.

Karim Zaza beklager sin reaktion i kampen mod Skive.

- Jeg beklager rigtig meget situationen, og jeg skulle naturligvis ikke have reageret på den måde. Det skuffede mig, at vores eget publikum råbte efter mig, og jeg reagerede på en uhensigtsmæssig måde. Det beklager jeg meget over for mine holdkammerater, som måtte spille i undertal, FC Hjørring samt klubbens sponsorer. Jeg har accepteret den interne straf klubben har givet mig, og vil nu give Mads Aastrup min fulde opbakning de sidste 2 kampe, siger Karim Zaza i en pressemeddelelse fra klubben.

Karim Zaza får formentlig to spilledages karantæne af DBU.

Se den strittende finger i indslaget

Flere nyheder fra TV2 Nord