Zaza reddede et point for AaB

AaB spillede uafgjort 0-0 mod Celtic i Champions League-kampen på udebane. Målmand Karim Zaza klarede et skotsk straffespark.

Som det første danske hold nogensinde lykkedes det onsdag aften for AaB at hente point på udebane i Champions League-gruppespillet, da nordjyderne spillede 0-0 mod skotske Celtic i Glasgow.

AaB var under hårdt pres det meste af kampen. Selv om gæsterne forsægte at stresse de fysisk stærke skotter allerede tidligt i opspillet, var Celtic-spillerne hyppige gæster i det danske straffesparksfelt. Det var nær gået galt efter en halv times spil, da Steve Olfers lidt klodset nedlagde Celtics Shaun Maloney i feltet. Målmand Karim Zaza klarede imidlertid Barry Robsons forkølede spark med en fodparade.

I anden halvleg diskede Zaza op med flere pragtredninger i en hektisk slutfase, hvor AaB-forsvareren Michael Beauchamp helt fejlagtigt blev vist ud for en forseelse, som holdkammeraten Michael Jacobsen begik. Med en mand i undertal de sidste ti minutter var der ikke andet at gøre for AaB end at forsvare det ene point, og det lykkedes altså.