SENESTE NYT:

Tidsplanen er skredet: Svinkløv genåbner først i 2019

Svinkløv genåbner ikke, som planlagt. Badehotellet står først klar i 2019.

Tidsplanen er skredet for genopbyggelsen af Svinkløv Badehotel. Derfor åbner det først i 2019. Det oplyser Fonden for Svinkløv Badehotel mandag i en pressemeddelelse.

Efter Svinkløv brændte den 26. september planlagde bestyrelsen, at hotellet skulle stå klar mellem påske og pinse i 2018.

Men den tidsplan har ikke været mulig at overholde.

- Vi har besluttet, at hotellet genopføres og åbner i sæsonen 2019 fordi, vi har et ønske om at genopføre et badehotel, hvor man ikke går på kompromis med planlægning og gennemførelse af genopbygningen under tidspres, siger bestyrelsesformand Steen Royberg.

Bestyrelsen har netop afsluttet samtaler med arkitektfirmaerne: Anna Mette Exner Arkitektur, Arkitektfirmaet Nord, C.F. Møller, Dorte Mandrup Arkitekter, Fjorden Arkitekter MAA, Friis & Moltke, Praksis Arkitekter og Wohlert Arkitekter.

Formålet har været at finde det rette arkitektfirma til at sikre, at det genrejste Svinkløv Badehotel rummer alle de kvaliteter, vi kendte. I det arbejde har også hotellets forpagterpar og Lise Emborg, hotellets tidligere ejer, deltaget.

Det arbejde har medført valget af arkitektfirmaet Praksis Arkitekter som totalrådgiver.

- Det er på nuværende tidspunkt for tidligt at kunne oplyse om omkostninger for genopførelsen og den endelige udformning af hotellet, siger Steen Royberg.