LIGE NU:

Lone Marie sørger for at ingen sidder alene, når julen begynder

Lone Marie Nedergaard fra Brønderslev har startet Netværket for ensomme i Nordjylland. Og allerede efter ni uger er det en stor succes.

I dag er over 500 med i netværket fordelt over hele Nordjylland, og i dag søndag var nogle af dem samlet på scenen i Hedelund Rhododendronpark i Brønderslev for at markere første søndag i advent. I dag havde alle selv medbragt juleknas og varm kaffe og så blev der tændt lys og hygget i et par timer.

- Vi har hver især vores egne ting med, og vi har et lys til at markere første søndag i advent. Næste søndag mødes vi også, så har vi to stearinlys med, fortæller Lone Marie Nedergaard, der er initiativtageren til Netværket.

I dag havde alle selv medbragt juleknas og varm kaffe og så blev der tændt lys og hygget i et par timer.
I dag havde alle selv medbragt juleknas og varm kaffe og så blev der tændt lys og hygget i et par timer.

Netværket for ensomme i Nordjylland er for personer, der er alene og gerne vil ud og møde andre.

Og for Lone Marie Nedergaard ligger det at komme ud af ensomheden hende meget på sinde.

 

- Der er ingen, der skal sidde alene i dag, når julen begynder, det skal man ikke sådan en dag, siger Lone Marie Nedergaard, som for bare ni uger siden oprettede det nye Netværket på Facebook. 

I dag er der allerede 506 medlemmer i gruppen.

- Jeg håber, vi bliver rigtig mange, og at vi sammen kan jage ensomheden på flugt, lyder det fra Lone Marie Nedergaard.

I gruppen kan man bidrage med sine egne tanker om ensomhed, ligesom man kan møde andre mennesker,  gøre reklame for arrangementer, der er lavet specifikt for mennesker, der føler sig ensomme.

Man kan læse mere om gruppen her