Seneste nyt:

Sensommerfest: Store Brønderslev Marked bliver til noget, hvis det står til arrangørerne

På et møde i markedsudvalget bag Store Brønderslev Marked har man besluttet at sætte turbo på planlægningen af årets marked i Brønderslev.

Den gunstige udvikling i smittetal og ophævelse af restriktioner har gjort arrangørerne af Store Brønderslev Marked så sikre i deres sag, at de nu tør binde an med at skrue op for planlægningen af årets marked, der kommer til at løbe af stabelen i fire dage fra 3. til 6. september. Det fortæller formanden for markedsudvalget, Carsten Overgaard.

- Som det ser ud lige nu, vil de fleste coronarestriktioner være ophævet, når vi når til september, så vi tør godt sætte fart på planlægningen nu, siger Carsten Overgaard, der er formand for markedsudvalget.


Hvad udvalget pønser på til årets sensommerfest i Brønderslev, vil Carsten Overgaard ikke ud med på nuværende tidspunkt.

- Det er for tidligt at sige noget om, men jeg kan da sige, at Kandis mandag aften... den er jeg ret sikker på, den er der, siger han.

Markedsformand Carsten Overgaard er ret sikker på, der igen bliver mulighed for at danse og synge med Kandis til årets marked.
Markedsformand Carsten Overgaard er ret sikker på, der igen bliver mulighed for at danse og synge med Kandis til årets marked.
Foto: Johnny Isaksen

Men markedet kommer i det store hele til at ligne sig selv, forudser formanden.

- Vi vil selvfølgelig overholde de retningslinjer, der vil være på det tidspunkt. Jeg kunne godt forestille mig, der for eksempel vil blive opstillet standere med sprit til hænderne. Og som vi kan læse det lige nu, bliver der måske noget med at vise coronapas, når man skal ind i det store telt. Men ikke på resten af pladsen. siger han.

quote Vi kan selvfølgelig ikke holde for, om der skulle komme en tredje bølge eller en lokal nedlukning i løbet af sommeren, men vi tror på, det vil kunne lade sig gøre.

Carsten Overgaard, formand for markedsudvalget.

Markedsudvalget er også endnu lidt usikre på, om tivoliet fra Nordisk Tivolipark vil have den samme størrelse som det plejer.

- De er jo også ramt af corona-situationen, så jeg jeg ved ikke, om de kører for fuld kraft endnu på det tidspunkt, siger Carsten Overgaard.

Men marked, det bliver der, lover formanden, dog med et lille nødvendigt forbehold.

- Vi kan selvfølgelig ikke holde for, om der skulle komme en tredje bølge eller en lokal nedlukning i løbet af sommeren, men vi tror på, det vil kunne lade sig gøre, siger Carsten Overgaard.

Ifølge formanden har Store Brønderslev Marked før kunnet samle mellem 50.000 og 75.000 gæster i løbet af de fire dage, den store fest varer. 

- Hvor mange det bliver til i år, det må tiden vise, siger Carsten Overgaard.