LIGE NU:

Arrangør ødelagde løb, men ville ikke give pengene tilbage

Ved gårsdagens 5. DM-afdeling i Hjallerup var banen så våd, at flere løb blev aflyst, men publikum kan alligevel ikke få pengene tilbage.

Det var et stærkt utilfreds publikum, der efter flere timers venten lørdag aften opgav og udvandrede fra traktortræk i Hjallerup. Ifølge arrangørerne var de ikke selv herrer over, at der blev hældt for meget vand på banen, og derfor ville de ikke give pengene tilbage.

- De burde have indset, at de har lavet en fejl, i og med at de har fyldt så meget vand på banen, siger Tobias Nonbo, der er en af dem, der efter flere timers venten opgav og tog hjem.

Den for våde bane betød, at flere af DM-afdelingerne ikke kunne afvikles, men fordi overvanding ifølge arrangørerne er et ’hændeligt uheld’ blev entrébilletten til 120 kroner ikke refunderet.

quote Jeg går ud fra, at når jeg betaler for noget, så går jeg ind for at få noget for mine penge, men det føler jeg ikke rigtig, at jeg fik

Tobias Nonbo, maskinarbejder

- 120 kroner er ikke mange penge, og det er ikke penge, det kommer an på – det er princippet. Jeg går ud fra, at når jeg betaler for noget, så går jeg ind for at få noget for mine penge, men det føler jeg ikke rigtig, at jeg fik, siger Tobias Nonbo, der ikke er alene med sin kritik.

- Må desværre konstatere, at stævnet i Hjallerup i år var et af de værste i mine 20 år som tilskuer, skriver Kasper Bøgelund på Vendsyssel Tractor Pullings Facebook-side.

- Ved udgangen var der ballade, folk ville have deres penge retur, for vi har jo ikke fået noget for vores penge, skriver Iben Ziegler Sanden som en del af en anden kommentar.   

Traktortræk køres på en bane af et leret underlag for at give maskinerne de bedste betingelser. Banen skal helst været fugtigt, og det er åbenbart en sværere disciplin end som så.

 

Vendsyssel Tractor Pulling ønsker ikke at udtale sig til TV2 Nord. De erkender, at de har lavet en fejl, og de siger, de er rigtig kede af, hvad der skete, men de kan ikke garantere, at folk får deres penge tilbage.

Omkring 1000 tilskuere var lørdag mødt op på banen i Hjallerup. Ifølge Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen findes der ingen klare regler for, om de har krav på kompensation. Det vil i første omgang kræve en klage til Forbrugerombudsmanden, og derefter være op til hendes vurdering af den konkrete sag. 

Vendsyssel Tractor Pulling er en lokalafdeling under Dansk Tractor Pulling, som står for de danske mesterskaber i traktortræk. Heller ikke formanden for hovedorganisation har ønsket at stille op, men Vendsyssl Tractor Pulling har søndag aften lavet følgende opdatering på Facebook: 

 

 

060421 FO Hans Andersen og ødelagt klit

Klitsagen: Anklager mener, at Hans Andersen skal seks måneder i fængsel for klit-hærværk

20210408-114848-L_18Mb

Egholm-forbindelse: Nu kommer Vejdirektoratet med 86 nye svar

180421 ko, køer, køer på græs, øko

play Per lukkede køerne på græs: - Det er fantastisk at opleve

Ingest A4 Still

Pirates i knæ i finaleserien efter nyt nederlag

060421 FO Hans Andersen og ødelagt klit

Klitsagen: Anklager mener, at Hans Andersen skal seks måneder i fængsel for klit-hærværk

20210408-114848-L_18Mb

Egholm-forbindelse: Nu kommer Vejdirektoratet med 86 nye svar

Til forsiden

Til forsiden