Brønderslevs floorball-herrer klar til endnu en pokalfinale

Brønderslev Floorball Club Vendsyssel Hot Shots sikrede sig lørdag sin tredje pokalfinaledeltagelse på tre år.

Det er måske ikke ligefrem Danmarks største sport, men i Brønderslev er de rigtig gode til den. Floorball. Brønderslev Floorball Club Vendsyssel sikrede sig lørdag endnu en plads i en pokalfinale - faktisk den tredje i træk for holdet - da det slog Sunds Seahawks i semifinalen.

10-6 lød cifrene for den målrige og underholdende kamp, der altså dermed sendte Brønderslev-drengene på kurs mod endnu en titel.

Til at begynde med bølgede kampen frem og tilbage, men i anden periode stak BFC Vendsyssel af med fem scoringer mod Sunds' to. Det betød dog ikke, at de kunne lukke kampen, for Sunds var ikke sådan til sinds at lade sig kue. Helt til det sidste var spændingen intakt.

Men med få minutter tilbage kunne Brønderslev-spillerne og publikum alligevel juble - 10-6 og endn nu en pokalfinale, hvor titlen fra sidste år skal forsvares.

Finalen bliver spillet i Brønderslev Hallen den 14. januar 2017. Denne gang hedder modstanderen Copenhagen Floorball, som i øjeblikket ligger nummer tre i ligaen. BFC Vendsyssel indtager sjettepladsen.