Foto: Hjallerup Marked

Formand for Hjallerup Marked takker af

Formand for Hjallerup Marked, Dennis Kvesel, har valgt at træde ud af markedsudvalget efter at have været frivillig på markedet i 35 år.

Dennis Kvesel fik et rigtig godt råd, da han trådte ind i markedsudvalget på Hjallerup Marked og også senere blev formand:

- Husk at gå i tide. Du må ikke blive siddende, når du først føler, at det er en pligt, eller du føler, at du ikke kan undværes, for så har du ikke gjort tingene ordentligt. Gå med god samvittighed i tide, både for din egen skyld og især for "sagens" skyld.

Ordene kom fra et tidligere medlem af markedsudvalget, Ole Kristensen. Og nu har Dennis Kvesel så valgt at lytte til dem og trække sig som formand for Hjallerup Marked.

- Deraf har jeg udledt, at ingen personer er vigtigere end Hjallerup Marked og Hjallerup Samvirke, som jeg betragter som noget af det mest geniale, frivillige set up, der er udtænkt, lyder det fra den nu afgående formand.

  Foto: Hjallerup Marked

Det er sket frivilligt og ganske uden dramatik, skriver Dennis Kvesel i en pressemeddelelse. Meldingen kommer i forlængelse af årets repræsentantskabsmøde, hvor Hjallerup Marked kunne fremvise et flot resultat på 3,3 millioner kroner til byen for markedet 2016.

Dennis Kvesel har været frivillig på Hjallerup Marked i 35 år, og han fortsætter da også som frivillig i fremtiden. Han vil blandt andet bistå den kommende formand og hjælpe med pr-arbejde, fremgår det.

Udover formand Dennis Kvesel stopper også Niels Christian Aagaard, Søren Bering og Lars Nielsen i markedsudvalget. Afløserne er rekrutteret, og markedsudvalget konstituerer sig i midten af december.