Til daglig sidder jeg bag min skærm fra 8-16, men hos Hanne her i Nordjylland blev jeg vækket klokken halv syv og skulle ud på farmen her og give dyrene mad, siger Ditte Marie Pedersen, HR-Konsulent i Konpenhagen Fur. Foto: Joakim Brader

Fra stilletter til gummistøvler: Ditte er i praktik på minkfarm

Ditte Marie Pedersen har i disse dage byttet Glostrup ud med Hjallerup og smidt stilletterne til fordel for et par gummistøvler. Hun er nemlig i praktik på en minkfarm.

Der er langt fra et skrivebord i København til en minkfarm i Hjallerup. Ditte Marie Pedersen arbejder til daglig i Kopenhagen Furs HR-afdeling i København. Men hun er lige nu i tre dages praktik på en minkfarm i Hjallerup.  

- Til daglig sidder jeg bag min skærm fra 8-16. Her hos Hanne i Nordjylland bliver jeg vækket klokken halv syv og går ud på farmen og giver dyrene mad, siger Ditte Marie Pedersen, HR-Konsulent.

Det er alle medarbejdere i Kopenhagen Fur, der skal ud i praktik. Alle lige fra kantinedamen til direktøren. Praktikopholdet skal styrke samarbejdet mellem minkavlerne og medarbejderne i København, som sælger skindene.

- Jeg forsøger at fylde hendes rygsæk med så meget som muligt herfra. Jeg er ikke i tvivl om, at hendes kollegaer på kontoret nok skal få lidt at vide om, hvad hun er blevet udsat for, siger minkavler Hanne Kristensen.

Ditte vender fredag tilbage til København efter tre dages praktik.