LanboNords medlemmer kunne på generalforsamlingen høre formanden berette om årets resultat. Foto: LandboNord

Godt resultat i LandboNord

Trods op- og nedture i landbruget kunne LandboNord på sin netop afholdte generalforsamling fremlægge et millionoverskud i forretningen.

LandboNord kunne på årets generalforsamling fremvise et årsregnskab med et overskud på seks millioner kroner, hvoraf de fem millioner går tilbage til medlemmerne i form af rabat på rådgivning. 

Som et ekstra plus i bogen kom der sidste år flere nye medlemmer til.

- Her i LandboNord har vi valgt at gøre en aktiv indsats for at skaffe nye medlemmer. Blandt andet ved ringekampagner, hvor vi fra bestyrelsens side har kontaktet kunder, som har købt rådgivning i LandboNord. Ved det opsøgende arbejde lykkedes det at skaffe 36 nye, som ikke var medlem andre steder. Det har været medvirkende til, at vi i 2016 fik 64 nye medlemmer, hvilket gør os til den forening på landsplan, som har haft den højeste tilgang af nye medlemmer, sagde formand Niels Vestergaard Salling. 

Læs også LandboNord vil dække Nordjylland med vilde blomster

Formanden kunne også berette om et år, der bød på mange op- og nedture.

- Det er dejligt endnu en gang at konstatere, at vi har en solid opbakning til at fortsætte arbejdet med at styrke landbrugets interesser og sikre en stemme i den offentlige debat. Men vi må også erkende, at flere af medlemmerne har haft et hårdt 2016, hvor især mælkeprisen har været lav. Prognoserne for 2017 giver grund til optimisme, men på flere bedrifter vil det tage tid at vende minus til plus, sagde Niels Vestergaard Salling til de fremmødte medlemmer.

00:27 Luk video