Hudlæge rykker ind i Brønderslev Sundhedscenter

Sundhedshuset i Brønderslev får nu yderligere en læge i huset. Det er hudlægen Carsten Sauer Mikkelsen, der flytter sin klinik.

Efter sommerferien 2017 rykker hudlæge Carsten Sauer Mikkelsen sin klinik ind i Brønderslev Sundhedshus. Her kommer han til at være dør-om-dør med øre-næse-hals-lægen og øjenlægerne i sundhedscenteret.

- Grundene til, at jeg har valgt at flytte min klinik, er mangfoldige, men specielt et ønske om mere moderne og rummelige lokaleforhold, tættere kontakt med mine øvrige speciallægekollegaer og bedre venteplads for mine patienter, siger hudlæge Carsten Sauer Mikkelsen i en pressemeddelelse.

I sundhedscenteret findes både øre-næse-hals-læge, øjenlæger, jordemoder, en række kommunale sundhedstilbud i form af Brønderslev Sundhedscenter.

Læs også Tre læger flytter ind i sundhedshus i Brønderslev

Udover hudlægen kommer der også tre praktiserende læger til Brønderslev Sundhedshus efter sommeren. Og næstformand i bestyrelsen for Brønderslev Sundhedscenter, byrådsmedlem Ole Jespersgaard (S), er glad for at kunne styrke det faglige fællesskab i huset

- Det er fantastisk at kunne byde velkommen til endnu en speciallæge i huset. Det var et af hovedformålene med etableringen af sundhedshuset at skabe gode rammer for netop praktiserende læger og speciallæger. Jeg håber, at indflytningen af endnu en læge vil medvirke til, at flere vil følge trop, siger Ole Jespersgaard i en pressemeddelelse.