LIGE NU:

Politiet stopper kokain-kastende bilist i Brønderslev

Politiet fik lov til at kaste om sig med sigtelser, da de natten til søndag stoppede en bilist ved en rutinekontrol i Brønderslev.

Natten til søndag d. 7 maj kom en bil kørende på Hjørringvej i Brønderslev. Det gjorde en politipatrulje også. Betjentene i bilen besluttede sig for at vende om og stoppe bilen til en rutinekontrol. 

De patruljen vender deres bil, og begynder at køre efter den forankørende bil, kan de se at chaufføren i bilen smider en pose ud ad vinduet, hvorefter politiet får bragt bilen til standsning. 

Førstehåndsindtrykket af chaufføren, der var en 25-årig mand, var ikke det bedste. Manden virkede nervøs, og betjentene observerede, at han havde store pupiller. 

Da den ene betjent beder manden om at fremvise kørekort, må han sige, at det kan han ikke, fordi sådan et har han aldrig taget. 

Kort efter kommer den anden betjent tilbage med posen, der blev kastet ud ad vinduet. En pose med hvidt pulver samt en krøllet 50 kroner seddel. 

Da betjentene foretog en narkometertest på chaufføren, bekræftede det deres mistanke. Chaufføren var påvirket af kokain. 

Som den sidste krølle på halen kunne betjentene med et hurtigt kig i deres system også konstatere, at bilen var stjålet. 

Manden blev derfor sigtet for de mange forhold og taget med på stationen, hvor narkotikaen i blodet skulle bekræftes.