01:40

Se her: Danmarks potentiel klammeste fryser og køleskab

Udlejer, Karsten Nielsen, har bevidst undgået fryser og køleskab i boligen, han udlejede til en dømt kriminel. Nu har han taget mod til at åbne hårde hvidevarerne.

Udlejer Karsten Nielsen frygtede det værste, da han skulle åbne op for køleskabet og fryseren i sin udlejede boligs udhus i Kirkholt.

- Nu ved jeg jo, hvor farlig en person han var. Man ved ikke, hvad han kunne finde på, siger udlejer og husejer, Karsten Nielsen, om den kriminelle mand han har lejede sin ejendom ud til i fem år.

Fryseren og køleskabet har ikke været åbnet siden stedets lejer blev anholdt for tre år siden. Sigtet for voldtægt og mishandling af flere kvinder. I september i år blev han idømt forvaring på ubestemt tid i landsretten efter tre års varetægtsfængsling og to års retssager. 

Læs også Stinkende og hærget: Her er en udlejers værste mareridt

I den tid er huslejen blevet betalt af det offentlige, og udlejer Karsten Nielsen har derfor ikke haft adgang. Nu hvor Brønderslev Kommune ikke finansierer huslejen mere, har Karsten Nielsen undersøgt huset, men han har ikke turde åbne op for køleskabet og fryseren i udhuset.

Ganske enkelt fordi han frygtede, hvad de gemte på.

Fredag tog udlejeren mod til sig, og til trods for lugten var ubeskrivelig grum, kunne han ånde lettet op.

Udhusets hårde hvidevarer gemte nemlig ikke på menneskelige kropsdele, som Karsten Nielsen ellers frygtede.

Både køleskabet og fryseren i udhuset indehold en masse optøet, gammelt og muggent mad, som har været der i mere end tre år. Tre år hvor mider og biller har haft glæde af maden og dermed overtaget køleskabet.

05:23

En udlejer har i tre år forgæves forsøgt at få adgang til sit hus i Kirkholt for at redde sin ejendom, men har ikke fået lov. Lejeren har nemlig siddet fængslet, så huslejen er blevet betalt til tiden af Brønderslev Kommune. Derfor har ejeren ikke kunnet sige lejemålet op. Foto: Torben Lykke Larsen

Luk video