LIGE NU:

Stor interesse for særlige psykiatriske pladser: 193 har søgt om 11 stillinger

Brønderslev Psykiatriske Sygehus' kommende afdeling for særligt udsatte psykiske syge tiltrækker mange ansøgere til få jobs på afdelingen.

På Brønderslev Psykiatriske Sygehus får de snart en ny afdeling. En afdeling med en lille patientgruppe, der er særligt udsat på grund af svær psykiatrisk sygdom, udad reagerende adfærd og et samtidigt misbrug. 

Afdelingen får fire sengepladser, der åbner i juni. Til at passe de fire patienter har Brønderslev Psykiatriske Sygehus netop opslået 11 stillinger. Og der har været voldsom stor interesse for at få arbejde på afdelingen. 

Hele 193 ansøgere har allerede lagt billet ind på én af de 11 pladser. Og det overrasker i psykiatrien. 

- Det er helt overvældende og en god start for de særlige sengepladser hos os. Vi glæder os nu til at sætte det helt rigtige hold og starte op med de første patienter til juni, siger Eivind Grepperud, der er daglig leder af de særlige sengepladser.     

Det er Folketinget, der har besluttet at der skal etableres i alt 150 særlige sengepladser på landsplan. I Nordjylland skal der oprettes 16 af dem. Det forventes, at der i alt skal ansættes 40 medarbejdere til de særlige pladser. De resterende 30 stillinger vil blive slået op til besættelse 1. september.