Seneste nyt:

Travlhed på markederne: Fulderikker og voldsmænd i gang i Sindal og Hjallerup

Sindal- og Hjallerup marked giver Nordjyllands Politi nok at se til i disse dage.

Flere voldssager og overtrædelser af ordensbekendtgørelsen er status søndag morgen, efter Nordjyllands Politi har været i fuld gang på markederne i henholdsvis Hjallerup og Sindal. 

Den gode stemning, det gode vejr og i dette tilfælde også masser af alkohol til markedsgæsterne har altså holdt Nordjyllands Politi på tæerne i løbet af natten. Det kunne stadig mærkes på travlheden, da TV2 Nord kontaktede Nordjyllands Politi søndag morgen. 

- Enten skal du ringe senere, fordi vi har stadig meget travlt herinde, eller også skal du virkelig spidse blyanten, og så får du det hele, fortæller vagtchef Bruno Brix. 

Og så listede han ellers nogle af nattens hændelser op. 

Først gik det galt på Hjallerup marked klokken 21.40. En 58-årig mand valgte at starte et slagsmål. På grund af voldsom beruselse blev det dog ikke til det store, men tilgengæld blev han anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Manden er løsladt igen. 

Senere var den så gal igen i Hjallerup. Klokken 00.35 opstår der tumult på pladsen. I forbindelse med dette sparker en 24-årig mand en af de samaritter, der er ankommet for at hjælpe i maven. Han blev anholdt og sigtet for vold mod tjenestemand. Denne mand er også løsladt igen. 

Så var der lige ro på en times tid. Men klokken 01.44 måtte ordensmagten igen på banen. En 18-årig mand var så beruset, at de måtte bede ham forlade stedet. Det nægtede han af flere omgange, og det kostede ham så en sigtelse for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Manden blev anholdt, sigtet og løsladt igen. 

Som rosinen i pølseenden skal vi så en tur på Sindal marked. Det blev både den sidste, men også den mest alvorlige af sagerne fra markederne. Klokken 02.21 blev en 49-årig kvinde ekskorteret væk fra pladsen af to kontrollører. Da kontrollørerne lader hende gå ud på parkeringspladsen, samler hun en flaske op og kaster den i ansigtet på den ene kontrollør. 

Kontrolløren kom ikke til skade ved episoden, men kvinden blev anholdt og sigtet for kvalificeret vold. Hun er ogsa blevet løsladt igen. 

Trusler med kniv og flugtbillist

Udover ballademagerne på markederne så var der også gang i den andre steder i det nordjyske. Klokken 00.58 ville en patrulje i kontakt med en bil i Nørresundby. Da bilisten bliver opmærksom på dette, vælger vedkommende at sætte farten op og stikke af. 

Det ender med at bilisten ræser direkte over rundkørslen ved Loftbrovej og Hjørring Landevej og kører ind i et skilt. I bilen sad en 23-årig mand. Det viste sig, at manden var påvirkert af euforiserende stoffer. I bilen fandt betjentene både hash og kokain. 

Senere på natten klokken 02.39 blev to unge mænd mødt af en mand på Hasserisvej. Han spørger, om han kan låne en cigaret. Mens de taler sammen, hiver han pludselig en cirka 20 centimeter lang kniv frem, og truer den ene af mændende til at gå over i en hæveautomat. Den 21-årige mand gjorde, som han fik besked på og hævede 4.000 kroner til manden. Den mand er endnu ikke anholdt. 

 
20211105-123328-L_14Mb

Russisk skib kan ikke længere tilbageholdes ved Skagen

def_thumb,50_percent

play Coronasmitte: Julian og 145 andre børn er sendt hjem fra Muldbjergskolen

Politi

Blotter på spil i Frederikshavn

tv2 vejret

play Snevejret fortsætter på en blæsende onsdag

20211105-123328-L_14Mb

Russisk skib kan ikke længere tilbageholdes ved Skagen

def_thumb,50_percent

play Coronasmitte: Julian og 145 andre børn er sendt hjem fra Muldbjergskolen

Til forsiden

Til forsiden