LIGE NU:

Cheftræner i Aalborg Håndbold bor i Jammerbugt Kommune: Nu flytter han midlertidigt til Aalborg

For stadig at kunne passe sit job flytter cheftræner Stefan Madsen væk fra familien indtil restriktionerne ophæves.

Cheftræner Stefan Madsen bor til dagligt i Jammerbugt Kommune. Derfor må han på grund af de nye restriktioner ikke tage til Aalborg for at passe sit cheftrænerjob.

Jammerbugt Kommune er nemlig en af de syv kommuner, hvor borgerne opfordres kraftigt til ikke at krydse kommunegrænsen, med mindre de har et job, hvor de varetager en kritisk funktion.

quote Jeg er selvfølgelig rigtig glad for, at Stefan har truffet den beslutning. Han bliver derfor bl.a. afskåret fra sin familie i en periode, og det viser noget om det store hjerte, han og familien har for klubben.

- Jan Larsen, direktør, Aalborg Håndbold

Han tog derfor fredag en hurtig beslutning, der betyder, at han nu er flyttet midlertidigt til Aalborg, indtil restriktionerne ophæves.

- Jeg er selvfølgelig rigtig glad for, at Stefan har truffet den beslutning. Han bliver derfor bl.a. afskåret fra sin familie i en periode, og det viser noget om det store hjerte, han og familien har for klubben. Sportsligt har det selvfølgelig enorm betydning, at vi fortsat kan have ham med på sidelinjen i den spændende periode, vi går i møde, siger direktør Jan Larsen.

Alle spillere og de øvrige trænere og ledere er ikke bosat i en af de syv kommuner, og de er derfor ikke berørte af restriktionerne. Dermed er alle klar til onsdagens pokalkamp mod Bjerringbro-Silkeborg.