LIGE NU:

Coronavirus: Tv-vært i karantæne – kan kun se sin datter på nettet

Karen-Helene Hjorth må ikke gå uden for en dør de næste 14 dage, efter hun var på job med coronasmittet kollega.

Det er en tydelig berørt Karen-Helene Hjorth, som med gråd i stemmen fortæller, at hun netop har talt med sin syvårige datter over Facetime og fortalt hende, at de ikke må være sammen de næste 14-dage.

- Det er det værste, at jeg ikke kan være sammen med hende. Men vi har aftalt af bruge Facetime flere gange dagligt, så vi på den måde kan snakke sammen, siger Karen-Helene Hjorth.

Tv-værten Karen-Helene Hjorth er en af de 16 medarbejdere på TV 2, som skal være i hjemmekarantæne i 14 dage, fordi en af deres kollegaer er blevet smittet med coronavirus.

Opvokset i Frederikshavn

Karen-Helene Hjorth, der er opvokset i Frederikshavn og gået på Frederikshavn Privatskole og er student fra Frederikshavn Gymnasium og HF, var i går på arbejde på TV 2 på Teglholmen i København med kollegaen Jakob Tage Ramlyng som på det tidspunkt ikke var klar over, at han var smittet med coronavirus efter en skiferie i det nordlige Italien. Den besked fik han først sent i nat.

- Onsdag var en dag som alle andre. Jeg sad overfor Jakob i cirka fire timer, da han tog hjem med influenzasymptomer, siger Karen-Helene Hjorth i telefonen fra sin lejlighed i København, hvor hun skal være isoleret de næste 14 dage.

quote Jeg skulle have været til mine forældres fælles 70-års fødselsdag her i weekenden. Festen bliver holdt på Rønbjerg Feriecenter, men der kommer jeg jo ikke med.

Karen-Helene Hjorth, tv-vært, TV 2 News

Hun fortæller, at det føles fuldstændig uvirkeligt, at hun nu pludselig har fået besked på, at hun skal være isoleret de næste to uger.

- Jeg skulle have været til mine forældres fælles 70-års fødselsdag her i weekenden. Festen bliver holdt på Rønbjerg Feriecenter, men der kommer jeg jo ikke med, siger Karen-Helene Hjorth.

Hendes forældre bor mellem Vadum og Vestbjerg, og hun har en bror, der sammen med sin familie bor i Nørresundby, så hun er tit på besøg i Nordjylland.

Veninde stiller mad ved døren

Karen-Helene Hjorth skal dagligt være i kontakt med sundhedsmyndighederne, og hun skal være yderst opmærksom på, hvordan hun har det de næste 14 dage. Først om nogle dage kan det blive klarlagt, om hun rent faktisk er smittet med corornavirus.

Dagligdagen er pludselig vendt op og ned for den 43-årige tv-vært.

- Jeg kan jo ikke komme ud og handle ind, så jeg har aftalt med en veninde, at hun stiller en pose med mad uden for min dør. Og så må jeg handle ind på nettet og få varerne leveret, siger Karen-Helene Hjorth, som dog må gå ud på sin tagterrasse.

- Det er altså helt uvirkeligt, gentager Karen-Helene Hjorth, som netop onsdag på tv interviewede en tv-reporter, som fra Tenerife kunne fortælle om en dansk familie, som var isoleret i karantæne på et hotelværelse på grund af frygten for coronavirus.

- Og i dag er det så mig, der er i den situation, siger Karen-Helene Hjorth.

Det skal du gøre og ikke gøre - bliv klogere på coronavirus

 

Vaccination i Aalborg

play Dan fik det første stik blandt udsatte i Aalborg: - Hold ud lidt endnu. Tingene skal nok blive bedre

Boghandler, Klaus Simonsen

play Julegave-bytteræs i marts: - Normalvis er der en stor pukkel

20190918-092032-A_103Mb (1)

Flere nordjyske kommuner åbner for de ældste elever i næste uge

150816 Blå Kors

Blå Kors: - Vi er klar til kunder fra på mandag i vores genbrugsbutikker

Vaccination i Aalborg

play Dan fik det første stik blandt udsatte i Aalborg: - Hold ud lidt endnu. Tingene skal nok blive bedre

Boghandler, Klaus Simonsen

play Julegave-bytteræs i marts: - Normalvis er der en stor pukkel

20190918-092032-A_103Mb (1)

Flere nordjyske kommuner åbner for de ældste elever i næste uge

Til forsiden

Til forsiden