LIGE NU:

To elever fra skole i Hjørring testet positiv for corona

To klasser og lærere og pædagoger er sendt hjem, efter to elever fra Bagterpskolen i Hjørring er testet positiv for corona. Det oplyser Mads Albertsen, der er skoledistriksleder i Hjørring Kommune.

Forældre og personale på Bagterskolen i Hjørring blev torsdag aften orienteret om, at to elever fra henholdsvis børnehaveklassen og en tredje klasse er testet positiv for corona.

Samtlige elever fra de to klasser samt  lærere og andet personale, der har haft kontakt med børnene, er sendt hjem med opfordring til at blive testet for corona.

- Det er en svær situation, når man har med små børn at gøre i forhold til, hvem de har leget med for tre dage siden, så vi har valgt forsigtighedsprincippet og siger dem, de har haft nær kontakt med er hele klassen, fortæller Mads Albertsen, der er skoledistriktsleder for Hjørring Sydøst Skole, deriblandt Bagterpskolen.

Han tilføjer, at der ikke er nogle børn, der har vist symptomer på corona i skoletiden, men skolen opfordrer børn, forældre og personale til at lade sig teste.

- Det kan blive nødvendigt, at vi skal i gang med fjernundervisning for de berørte elever, således at de fortsat kan blive undervist, siger Mads Albertsen, der er skoledistriktsleder for Hjørring Sydøst Skole, deriblandt Bagterpskolen.

Lige nu sidder skolens ledelse og vurderer situationen og arbejder på en plan, som bliver meldt ud i løbet af fredagen.

- Det kan blive nødvendigt, at vi skal i gang med fjernundervisning for de berørte elever, således at de fortsat kan blive undervist, siger Mads Albertsen og tilføjer, at han og den øvrige ledelse senere i dag har en køreplan klar for den særlige situation, som skolen nu står i.

Skolen understreger, at de elever og personale, der fortsat er på Bagterpskolen skal  følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger om blandt andet håndhygiejne. 

 

def_thumb,50_percent

play Nordjyske teatre slår dørene op torsdag aften

def_thumb,50_percent

play Skæbnekamp: "Det bliver forbudt for børn", skriver Vendsyssel FF's modstandere før aftenens bundbrag i første division

Fodbold FfI

FfI fodbolds førsteholdstrup ramt af corona-smitte

fitness fitnesscenter træning motion hadsund

play Nu er fitnesscentre genåbnet: - Det er en fantastisk følelse

def_thumb,50_percent

play Nordjyske teatre slår dørene op torsdag aften

def_thumb,50_percent

play Skæbnekamp: "Det bliver forbudt for børn", skriver Vendsyssel FF's modstandere før aftenens bundbrag i første division

Til forsiden

Til forsiden