I den kommende tid må kunderne søge til Shaping New Tomorrows hjemmeside, når behovet for nye bukser og skjorter opstår. Foto: Shaping New Tomorrow

Endnu en butik trækker stikket: Aalborgensisk herretøjsbrand lukker sine butikker

Shaping New Tomorrow lukker sine fysiske butikker i Aalborg og København på grund af risikoen for coronasmitte. I stedet styrkes onlineslaget.

Butikker på stribe lukker ned, efter regeringen onsdag indførte skærpede regler i kampen mod coronavirussen.

Nu må også det Aalborg-baserede herretøjsbrand Shaping New Tomorrow, der er kendt fra tv-programmet Løvens Hule, lukke sine butikker.

- Vi er selvfølgelig ærgerlige over at skulle lukke de fysiske butikker, men vi ser det som en nødvendighed. Men i stedet for at ærgre os over det, kommer vi til at fokusere massivt på vores onlinesalg og -markedsføring de næste uger, mens vi venter på at myndighederne melder andet. Vi tilbyder derfor også nu gratis hjemmelevering for at gøre oplevelsen endnu bedre, skriver medejer Kasper Ulrich i en pressemeddelelse. 

- Vores indgangsvinkel til denne ulykkelige situation for alle, er at der også kan være muligheder for detailhandlen, hvis vi kan styrke vores bånd til kunderne online. Vi mærker også presset, men vi forsøger at se muligheder fremfor begrænsninger.

Kasper Ulrich, medejer, Shaping New Tomorrow

Her fortæller han, at virksomhedens shipping for tiden fungerer, som den plejer, så kunderne fortsat kan få leveret deres varer.

Ejerne vil nu forsøge at skabe øget fokus på nethandlen, så kunderne i stedet for at shoppe i de fysiske butikker, kan blive lokket til at købe virksomhedens bukser og skjorter på hjemmesiden.

- I de her dage, hvor Danmark kører på lavt blus, sidder folk jo endnu mere foran skærmen, end de ellers gør. Så vores indgangsvinkel til denne ulykkelige situation for alle, er at der også kan være muligheder for detailhandlen, hvis vi kan styrke vores bånd til kunderne online. Vi mærker også presset, men vi forsøger at se muligheder fremfor begrænsninger, siger Kasper Ulrich.

Shaping New Tomorrow blev stiftet i 2015 og beskæftiger ialt 40 ansatte i Aalborg og København.

Læs også Shaping New Tomorrow: Nordjyske unge i stort iværksættereventyr