Sidste år var Hobro Dyrskue aflyst, da arrangørerne havde brug for en tænkepause til at modernisere skuet - og årets dyrskue er aflyst på grund af coronavirus.

Hobro Dyrskue udskudt til 2021

Coronakrisen har tvunget arrangørerne til at udskyde Hobro Dyrskue til næste år.

Sidste år var dyrskuet i Hobro aflyst, da arrangørerne havde brug for tid til at modernisere skuet og forsøge at rette op på det dalende besøgstal og et vigenede antal udstillere, der de senere år havde ramt dyrskuet.

Og der bliver heller intet dyrskue i år. Men årsagen er coronavirus. I stedet er dyrskuet udskudt til 2021.

- Vi er nødt til at påtage os ansvaret i denne krisetid med coronasmitte. Den usikkerhed, virussen har skabt, gør, at vi er nødt til at udskyde, siger dyrskueformand Jacob Bjerrum.

Dyrskuet forventer at afvikle dyrskuet i 2021 i starten af juni, men kan ikke melde nogen konkret dato ud endnu. Årets dyrskue skulle have være afviklet 6. juni.

Hobro Dyrskue, der er støttet af Agri Nord og nf plus, har henover vinteren fået et samarbejde med Hobro Handelsstandsforening og AMBU-festen omkring et nyt koncept for dyrskuet. Et koncept, hvor byens butikker er involveret i selve dyrskuet med forskellige aktiviteter.

- Vi havde glædet os rigtig meget til at køre vores nye koncept, og vi har fået en opbakning fra en stor og engageret arbejdsgruppe, som bare brænder for Hobro Dyrskue, og både handelsstandsforening og AMBU-fest har været yderst engagerede og initiativrige, siger Jacob Bjerrum.

Hobro Dyrskue blev afviklet første gang i 1873.